DANCING SOUL exposició fotogràfica de DOLORS PEREGRINA

AUTOR: DOLORS PEREGRINA PEDROLA

LLOC: SALA ESPAI FOTOCLUB DE LA FACTORIA CULTURAL DEL TERRASSA

INAUGURACIÓ: Dissabte, 7  d’octubre de 2023 a les 19:00 hores.

DATES: Del 7 d’octubre al 30 de noviembre de 2023

HORARI DE VISITA: de dilluns a dissabtes a 16:00 a 21:00 hores.

                                        NOTA DE LA FOTÒGRAFA

“Soul” és una d’aquelles paraules angleses difícils de traduir. Cap de les traduccions que té en català m’acaben d’agradar perquè se li queden curtes, ja sigui ànima, ser, o essència. Per a mi “soul” és aquella vivència íntima de diferents emocions que van i venen al llarg d’una vida.


Aquestes fotografies volen parlar d’això, de que naixem sols, morim sols, i de que enmig  la vida ens pren, ens fa vibrar a cadascú en la nostra essència, la nostra ànima, el nostre cor, amb tons i melodies diferents i variades. La vida ens fa seguir el seu ritme, se’ns emporta, ens fa improvisar a vegades, parar-nos, perdre’ns, potser també…


Si les emocions són universals, espero que algunes de les fotos que us comparteixo us reflecteixin emocions viscudes….
I a l’hora, amb aquestes fotografies també vull reconèixer la inspiració d’una generació de fotògrafs i fotògrafes catalans dels anys 40, 50 i 60 que han fet honor a  aquella coneguda cita del Henri Cartier-Bresson “Només has de viure i la vida et donarà imatges”.

BIOGRAFIA

Llicenciada en psicologia.

Aficionada a la fotografia des de jove

Fotografia analògica en la dècada dels 80 amb Olympus reflex.

Des del 2010, prop dels 50 anys ja criats els fills i encaminada la vida laboral, recupero temps per a mi i torno a la meva afició a través de fotografia digital.

Càmeres actuals: Nikon Z6 i Leica M 240

Galeries on publico fotos:

Publicado el octubre 1, 2023 en Uncategorized y etiquetado en , , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja un comentario